Atenție pentru a fi un tiner aparat

0
4/5 - (2 votes)

Îmbătrânirea pielii, atât fiziologică (crono-îmbătrânire) datorită trecerii timpului, cât și îmbătrânirea fotoindusă (foto-îmbătrânire) din cauza razelor UV și a radicalilor liberi se manifestă prin pierderea hidratării și prin reducerea proteinelor structurale, cum ar fi colagenul și elastina.

Această situație complexă este direct corelată și stă la baza imperfecțiunilor, cum ar fi: deshidratarea și pielea uscată, ridurile, opacitatea și pigmentarea neregulată, laxitatea și atonia.

Uneori este nevoie de doar câteva trucuri pentru a obține cea mai bună atenție care deja ne rezervă în mod regulat pentru a încerca să încetinesc evoluția unei imagini deja conturate

În primul rând, este important să crești utilizarea hidratantului, dar mai ales să alegi unul care să permită și o hidratare profundă și de lungă durată.

De asemenea, este necesar ca dermocosmeticul să aibă o concentrație ridicată de ingrediente active, special formulate pentru a contracara semnele îmbătrânirii și pentru a repara daunele cauzate de agenții externi, cum ar fi factorii climatici, poluarea și razele UV care contribuie la producerea de radicali liberi, dar și pentru a face îmbătrânirea pielii tot mai evidentă.

Acțiunea anti-radicală trebuie prelungită și continuată în timp, cu aplicarea de dimineață, pentru a vă permite să rămâneți departe de casă toată ziua în siguranță completă.

Odată întors acasă este util să folosiți imediat detergenți adecvați, astfel încât să eliminați machiajul și impuritățile și să lăsați pielea să respire (atunci când ștergeți, trebuie să evitați să vă frecați puternic fața, dar să folosiți prosopul bătând partea) De asemenea, aveți grijă să aplicați din nou crema înainte de a merge la culcare pentru a restabili componentele esențiale cutanate eliminate, cum ar fi lipidele, antioxidanții și substanțele hidrofile capabile să mențină hidratarea corectă a pielii.

La fel ca toate produsele pentru față, în momentul aplicării este important să aplicați întotdeauna produsul și pe gât pentru a atenua și încetini formarea acelor riduri orizontale și paralele numite „coliere Venus”

Chiar și urmarea unei diete corecte este esențială, acordând atenție consumului de fructe și legume proaspete, adaptarea stilului de viață și evitarea sau reducerea alcoolului și a fumatului: să nu uităm că sănătatea provine și din interior.

Profitând de cele mai recente achiziții în domeniul dermatologiei și cosmetologiei, compania FUNCȚIE oferă o nouă orientare în tratamentul zilnic pentru îngrijirea feței și a corpului, capabilă să atingă eficiența maximă.

La baza acestei noi linii de produse se află ingrediente funcționale inovatoare, a căror combinație produce un rezultat clar.

În această perspectivă, se introduce dermocosmeticul Visogen, o cremă pentru față antirid / anti-îmbătrânire, cu o concentrație mare de ingrediente active, aceeași destinată de obicei serurilor concentrate și capabilă să ofere un triplu avantaj:

– o puternică acțiune antioxidantă anti-radicală, care durează pe parcursul zilei, cu aplicare dimineață, datorită unei vitamine C cu acțiune îndelungată pentru a avea o acțiune antiradicală eficientă, care nu este limitată doar la momentul aplicării, ci este răspândită în arcul de cateva ore.

– o acțiune puternică de hidratare care, chiar pornind de la exterior cu cermide, pentru a îmbunătăți capacitatea de a reține apa, menținând în același timp bariera pielii, implică și straturile profunde ale epidermei cu refacerea acvaporinelor, proteine ​​responsabile de menținerea hidratării pielii în timp .

– o acțiune care vizează menținerea proteinelor structurale ale schelei pielii, colagenului și elastinei, datorită prezenței unei peptide specifice.

Visogen este o cremă potrivită pentru toate tipurile de piele care, datorită concentrației mari de ingrediente active (6%), face posibilă evitarea utilizării altor produse, precum seruri de noapte.

Se aplică pe față și gât, dimineața și seara, masând ușor. Începând cu prima lună, pielea feței va începe să apară mai tonifiată, compactă și mai elastică; cu contururi definite și mai bine conturate, ridurile vor apărea atenuate atât în ​​număr cât și în profunzime, iar pielea va apărea, de asemenea, revitalizată, din punct de vedere al texturii și hidratării; mai proaspete, mai strălucitoare și mai uniforme, cu o dovadă atenuată a petelor.

Yoskine este unul dintre brandurile mele preferate de produse cosmetice.

Mă atrage nu numai cu descrierile și numele produselor lor, ci și cu ambalajele, cu componente neobișnuite și cu un preț accesibil. Yoskine este de calitate și nu trebuie să plătiți prea mult.

Cu toate acestea, întrucât nu ar trebui să cumpărați niciodată o cremă bazandivă pe pachet sau o carte pentru coperta sa – întotdeauna aruncați o privire mai atentă asupra fiecărui produs Yoski și nu îl abordez cu entuziasm nesănătos doar pentru că conține cărbune de bambus sau flori exotice, care este spera „să fie mai bun decât acidul hialuronic”.

Am încercat Illumi-Filler o lungă perioadă de timp egală cu alte creme (adică aproximativ o lună). Yoskine descrie acest produs drept „umplere de riduri er „.

Nu numai că conține particule microscopice de mătase, dar funcționează și pe piele ca facelift și repară imperfecțiunile, funcționând ca complex antirid în două forme diferite:

  • are rolul de film nano-molecular, care creează un strat protector și de înmuiere pe piele
  • micro-bureții siliconici conținuți în ser sunt absorbiți și sub piele sunt combinați cu particulele de apă pentru a crește volumul lor pentru a umple și netezi exteriorul pielii

Utilizarea regulată a Illumi-Filler dă fermitate pielii și umple zonele și buzele ochilor. Este foarte concentrat și eficient. În plus, acesta este absorbit rapid și are o aromă plăcută. Pe pielea mea nu există niciun strat gras și am avut și această senzație de gel delicat care îmi acoperea fața care îi protejează toate zonele importante.

Cu mândrie și satisfacție, trebuie să recunosc că Yoskine nu dezamăgește. Illumi-Filler funcționează cu adevărat și face o treabă excelentă. Am impresia că creează o simbioză cu pielea ta: se absoarbe bine și, în același timp, o protejează de exterior, astfel încât ochii și zona buzelor sunt văzute ca tinere și liniile zâmbetului sunt netezite.

Înainte aveam gelul cu o acțiune hidratantă de Chanel pentru zona de sub ochi și trebuie să recunosc că după un timp a început să curgă pe piele. Yoskine Lumi-Filler este minunată pentru netezirea ridurilor, nu se scurge pe față, în ciuda consistenței sale de gel. Este genial și cu siguranță l-aș cumpăra din nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here