Cele 10 reguli pentru a vă menține în formă

0
4/5 - (1 vote)

Să ne confruntăm, vă poate costa o avere pentru a vă face mai slab. Mai ales dacă sunteți în continuare în căutarea celei mai bune metode pentru dvs. și vă încadrați pentru orice reclamă.
Nu vă cheltuiți majoritatea salariului pe pulberi dietetice sau tratamente scumpe! Pe forumul

WellnessCafe puteți afla în ciuda faptului că alimentația înseamnă practic renunțarea – cel puțin în ceea ce privește alimentația – uneori poate costa o avere pentru a vă face mai slab. Mai ales dacă sunteți în continuare în căutarea celei mai bune metode pentru dvs. și vă încadrați pentru orice reclamă. Nu vă cheltuiți majoritatea salariului pe pulberi dietetice sau tratamente scumpe! WellnessCafe […]

Să ne confruntăm, în ciuda faptului că alimentația înseamnă practic renunțarea – cel puțin în ceea ce privește alimentația – uneori despre metode ieftine și eficiente.
Notă: Deși unul dintre cele mai ieftine moduri de a face acest lucru este prin post, deoarece în esență nu cheltuiți deloc bani, nu încercați această opțiune. Scopul ar trebui să fie pierderea în greutate sănătoasă, iar postul nu este unul dintre ele!

Sfaturi de la Forum WellnessCafe – Dacă vrei să slăbești, dar ai bani puțini
„Cel mai ieftin sport cred că rulează, pentru că tot ce ai nevoie este un pantof de alergare bun și alergarea este cea mai bună modalitate de a slăbi. De asemenea, dacă aveți o bicicletă acasă, patinajul dvs. este foarte bun și …
Dacă vrei să devii mai puternic, nici nu trebuie să cumperi gantere (deși obții foarte bine pentru 1000-2000 HUF), trebuie doar să folosești două sticle de apă minerală …
Puteți alege dintr-o mare varietate de moduri de exercițiu, cele mai tradiționale nu sunt scumpe !!!

Dar cred că trebuie să cheltuiți câțiva bani pe mâncare, deoarece cred că este important să folosiți cea mai bună calitate a ceea ce este posibil atunci când vine vorba de producție ecologică! „

„Am făcut antrenamentul cu Réka Rubint pe dvd, l-am primit pentru ziua mea în aprilie. Era gratuit și mă antrenez cu el în fiecare zi. De obicei o fac în 2×20 combos: abdomen, abdomen, șolduri, abdomen. Încălzesc 25-30 minute încălzire ca un cardio. ”- Bailamo

„Am pierdut pentru totdeauna în greutate. Am încercat pulberi, pastile scumpe, dar nu au obținut rezultatele așteptate. Era adevărat că doar portofelul meu s-a pierdut, nu și eu.
Acum, cu 2 copii mici, nu îmi pot permite. Mai ales că alăpt fiul meu mai mic. Așa că încerc mai puțin mâncare și mai mult exercițiu. Ar trebui să slăbesc 17 kilograme ”, spun ei

Un scurt rezumat al celor mai importante 10 puncte pentru a vă menține în formă

  1. Faceți un mic dejun bogat și satisfăcător

Micul dejun este considerat cea mai importantă masă a zilei și acum există numeroase studii conform cărora consumul de proteine ​​și fibre care dau energie și un sentiment de sațietate în ceea ce trebuie considerat prima masă a zilei este bun.

  1. Mănâncă o mulțime de fructe și legume

S-a dovedit acum că consumul multor legume este esențial pentru pierderea în greutate pe termen lung și menținerea greutății potrivite. Legumele sunt bogate în fibre, vitamine, minerale și alți nutrienți esențiali pentru bunăstare. Toate acestea în puține calorii. Fructul, bogat în vitamine și antioxidanți, servește, de asemenea, pentru a satisface în mod satisfăcător dorința de desert.

  1. Mănâncă proteine ​​la fiecare masă

Conform unei gândiri care devine din ce în ce mai stabilite, 25% din caloriile zilnice trebuie să provină din proteine ​​slabe precum ouă, carne slabă, pește și produse lactate slabe. Proteinele se simt într-adevăr mult mai mult și sunt aliate la mușchi.

  1. Mențineți-vă întotdeauna bine hidratat

A fi hidratat corespunzător este bun pentru organism și ajută la câștigarea / menținerea liniei. Nu toate apele sunt la fel: unele sunt mai bogate în săruri minerale decât celelalte. O regulă de aur este să bei un pahar cu apă înainte de masă.

Notă cuvântul magic: apă. Pentru a bea bine, adică a hidrata pe sine, fără a-ți încarca calorii inutile, se recomandă căldură să te bucuri de apă și să o înlocuiești cu băuturi zaharoase, alcool etc.

  1. Reduceți dimensiunea vaselor

Trebuie să vă ajutați să mâncați mai puțin și una dintre cele mai ușoare metode de a face asta fără efort și la costuri mici este să folosiți mâncăruri mai mici. Ochiul își dorește partea sa, mintea la fel de bine și burtica este bună la ambele, astfel încât o porțiune mai mică dintr-un mic fel de mâncare să arate mare și asta este.

  1. Evitați îndulcitorii

O nouă linie de gândire și cercetare din Statele Unite dorește îndulcitorii să nu slăbească, iar în unele cazuri pot avea efectul opus. La baza problemei este faptul că sunt atât de dulci încât declanșează dorința de zaharuri și dulciuri, pot fi dependenți și în aproape toate cazurile provoacă creștere în greutate.

  1. Mănâncă mai des

Noua școală de gândire dorește ca noi să fim nevoiți să petrecem maxim patru ore între o „masă” și alta și este esențial să nu ajungem la următoarea întâlnire cu mâncare având prea multă foame, deoarece duce ușor la alegeri greșite. Mâncarea ajută adesea la menținerea glicemiei stabilă și la controlul senzației de foame.

  1. Dormi bine

Pentru a pierde în greutate și a o ține sub control, trebuie să dormi cel puțin 7 ore pe noapte. Acum este dovedit științific că puțin somn duce la grăsime.

9 Faceți mișcare

Menționată și reiterată în punctul de plictiseală, mișcarea este numărul 1 aliat al oricui este interesat de propria greutate.

  1. Reduceți nivelul de stres

Stresul doare și te face să te îngrași. Cei care sunt foarte stresați produc mai mult cortizol, hormonul responsabil pentru păstrarea grăsimilor și care a fost legat de dorința de alimente grase. Prin urmare, pornind de la presupunerea că este dificil să te pui în situații care provoacă stres, este totuși util să știi că a nu fi stresat este util pentru sănătatea organismului și pentru linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here