Cum să ajungi la orgasmul feminin

0
3/5 - (1 vote)

Vi s-a întâmplat vreodată să aveți mai multe relații sexuale cu aceeași persoană și să nu ajungeți la orgasm? Astăzi suntem aici să vă spunem că este complet normal. Ceea ce face diferența o credință greșită …

Adesea, multe femei se bazează complet pe partenerul lor în timpul unei relații sexuale, considerând că el trebuie să stimuleze și să atingă principalele zone erogene până la atingerea orgasmului feminin. Ei bine, nu este complet corect și astăzi vă vom explica de ce. Cum să „vin” în pat cu un bărbat: mici sfaturi despre cum să ajungi la un orgasm feminin

În ciuda experienței în domeniul sexual, multe femei susțin că nu experimentează decât o mare plăcere, dar nu ajung la orgasm nici clitoral, nici vaginal. Întrebarea este: Ați încercat vreodată să faceți totul singur?

Asta e corect! Ați încercat vreodată să decideți poziția, mișcările și ce să stimulați?

Gândirea și prefacerea că este partenerul care stimulează orgasmul feminin, vaginal sau clitoris este greșit, mai ales dacă l-ai cunoscut recent. Partenerul trebuie să cunoască și să înțeleagă gusturile partenerului pentru a învăța cum să se miște și să știe ce să atingă și cum să stimuleze orgasmul feminin.

Observați, după cât timp a reușit partenerul să vă facă să veniți fără să vă mișcați un mușchi? După cât timp v-ați dat seama că vă place acel gest și poziția aceea până la a ajunge la orgasm?

Pentru unele femei procesul este imediat și vin și pentru prima dată, pentru altele nu este așa, uneori pe 10 relații sexuale cu aceeași persoană, ele nu ajung niciodată la orgasmul feminin. Ne prin punctul G sau prin clitoris. Apoi intri în joc și ce trebuie să te bucuri.

Iată micile noastre sfaturi despre cum să ajungeți la un orgasm feminin:

  • Masturbează: auto-erotismul este utilizat tocmai pentru a înțelege zonele erogene care stimulează cel mai mult plăcerea și dacă nu o știi, nici măcar un mag nu te poate ajuta. Un bărbat știe unde se află clitorisul, dar nu știe cum vrei să fie stimulat;
  • Preliminarii: fără lubrifiere, pătrunderea va fi întotdeauna dureroasă și dificilă, aceasta este necesară pentru preliminarii, pentru a excita și a lubrifia organele genitale pentru ca începutul relației sexuale să fie interesant și stimulant;
  • Stai pe el: îl țineți mereu deasupra? Confundat! Inversați sensul, decideți cum să vă deplasați și ce să frecați. Luați-vă timpul necesar, experimentați cu diferite poziții, dar decideți întotdeauna cum să o faceți;
  • Vorbește: după ce ai ajuns la un anumit nivel de încredere în care te simți în largul tău, fără disconfort și fără jenă, vorbește cu el, ghidează-l spre plăcerea ta. Lasă-i să știe ce îți place.
  • Nu vă faceți griji: mai ales la început, dar și după câteva luni, nu vă opriți niciodată din învățătură și cu puțină bună voință veți ajunge la înțelegerea sexuală pe care o doriți.

A te cunoaște pe tine însuți, a ști ce îți place și a ajunge la orgasm este important să nu renunți niciodată să te bucuri așa cum îți dorești, chiar dacă este prima dată cu un partener nou.

Masturbarea: mijlocul de a realiza orgasmul în timpul relației sexuale a unui cuplu Adesea auzim vorbiri despre orgasmul clitoral și vaginal, pe web citim articole despre cât de frumos este să atingem apogeul plăcerii sexuale în timpul unei relații normale. De fapt, a reuși în întreprindere nu este atât de dificil dacă vă cunoașteți bine.

Dar dacă nu știți exact dacă sunteți o femeie cu orgasm vaginal sau clitoral, este foarte dificil pentru dvs. să vă puteți stăpâni pe deplin plăcerea. Atunci sfatul nostru este: Masturbati! Folosiți degetele sau jucăriile sexuale, alegeți un stimulator clitoral sau un vibrator pentru G. Point.

Cu mult calm și seninătate, ia-ți tot timpul de care ai nevoie și cufundă-te în descoperirea plăcerii sexuale. Vei constata că îți place orgasmul clitoral sau chiar că este prea sensibil pentru a fi stimulat. Vei descoperi locul tău G și, mai ales, cum să-l atingi și dacă îți place. Pe scurt, cu o jucărie sexuală normală veți învăța să înțelegeți ce vă place și cum vă place. Doar în acest fel vă puteți îndruma partenerul de sub copertine și să aveți cunoștințe depline despre corpul dvs. și despre cum puteți ajunge la orgasm.

Marta Pallagrosi de Marta Pallagrosi – Orgasmul feminin este încă astăzi un teritoriu de descoperit. În ciuda cantității de informații care circulă, multe femei nu știu potențialul extraordinar al aparatului lor.

De exemplu, știați că puteți tonifica vaginul?

Orgasm feminin, acest străin! Da, în noul mileniu, în ciuda bombardamentului continuu de articole, vademecum, utorial și așa mai departe, orgasmul feminin este încă înfășurat într-o aură de mister. Și nu numai de bărbați: de multe ori femeile sunt primele în r în mod efectiv nu cunosc potențialul propriului corp și al aparatului lor genital.

Un sistem cu siguranță mai complex decât cel masculin, dar și pentru acest lucru intrigant și bogat în nuanțe și posibilități.

  • Orgasm feminin: tipuri
  • Orgasmul feminin: cum să-l atingă

Tipuri de orgasm feminine. Sexul și orașul – protagoniști. Dorind să rezumăm un subiect destul de complex, putem identifica aproximativ 3 tipuri de orgasm feminin.

Orgasm vaginal. Clasicul clasicilor, cel mai nominalizat, despre care a vorbit și poate căutat și el. Acest tip de orgasm este legat de vagin și de diferitele sale zone interne și poate fi realizat prin penetrare manuală sau stimulare. În general – deși așa cum știm cu toții, nu există reguli precise în această privință, deoarece toate corpurile și toate mințile sunt diferite – este considerat cel mai intens.

Orgasm clitoric. Este poate cel mai cunoscut sau cel puțin cel mai simplu de încercat. Clitorisul este de fapt un organ extern foarte sensibil, bogat în terminarea nervilor, iar stimularea acestuia poate fi făcută manual, oral sau cu penetrare. Orgasmul clitoral nu este neapărat un scop în sine. De fapt, poate fi atins chiar înainte, după sau simultan cu cel vaginal. Pe scurt, există multe posibilități și toate trebuie testate.

Orgasm anal. Ajungem acum la cel mai misterios, de multe ori considerat un adevărat tabu. Teama de durere, un sentiment de rușine și o lipsă de cunoaștere a sexului anal pot îngreuna realizarea, dar este bine de știut că între vagin și rect există o zonă bogată în terminații nervoase care, dacă este stimulată în dreapta poate aduce o plăcere cu adevărat intensă. Încercați – cu precauțiile corecte – să credeți …

Orgasmul feminin: cum să-l atingă. Sexul și orașul – protagoniștiCross Cast. Orgasmul feminin depinde de un număr mare de factori, inclusiv de o anumită predispoziție mentală. De ani și ani încoace am auzit-o repetat: trebuie să vă lăsați să plecați, să vă eliberați capul, să vă relaxați, etc. Da, ai înțeles corect. Un adevărat antrenament vaginal.

Podea pelvină: cunoaște-l și antrenează-l Podea pelvină este o colecție de mușchi și ligamente care susține și conține organele genitale feminine. Prin urmare, aceasta este regiunea dedicată orgasmului: de fapt, musculatura care se mișcă în această fază a actului sexual este conținută în ea. Din păcate, aceasta este o parte a corpului feminin care este practic necunoscut femeilor.

70-80% din musculatura pelvină este involuntară, deci strict legată de emoții. Partea rămasă este voluntară și poate fi instruită pentru a dezvolta un ton mai mare. Un vagin tonic poate de fapt să ajute la obținerea orgasmului mai ușor și să îl încerce cu o intensitate mai mare.

Există mai multe metode de a antrena mușchiul pubococic.

1) Exercitarea lui Kegel. Doar stai în baie și, în timp ce urinezi, blochează jetul cu o mică contracție, apoi eliberează pipi. 5 minute pe zi de acest exercițiu ajută într-adevăr la tonifierea mușchilor.

2) Bile chinezesti. Principiul este același ca în exercițiul lui Kegel. Odată ce bilele chinezești au fost introduse în vagin (de preferință cu ajutorul unui puțin lubrifiant) contractați mușchii și apoi eliberați. Rețineți că acest tip de exercițiu poate oferi, de asemenea, plăcere omului în timpul penetrării. Contracția vaginului din jurul penisului poate fi foarte, foarte stimulantă pentru partenerul tău.

3) Tocuri. Un cercetător italian a descoperit că purtarea de tocuri de 6/7 cm ajută la tonifierea mușchiului pubococic. Așadar, dacă vă simțiți vinovat că ați cumpărat încă o pereche de pantofi, relaxați-vă: practic o faceți pentru vaginul vostru! Tu ce crezi? Ați încercat vreodată acest tip de exerciții? Vor deveni parte a bunelor intenții de a le pune în practică la întoarcerea din vacanță?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here