dacă o băutură de cacao tipul Choco Lite arde excesul de calorii

0

dacă o băutură de cacao tipul Choco Lite arde excesul de caloriiCiocolata consumul este chiar asa o mare crima? Este un subiect foarte sensibil pentru o mulțime de oameni au ciocolata ca o sursă de fericire și, de asemenea, obezitatea este una dintre provoacă.

În cele mai multe Choco Lite locuri ni s-a spus că sanatos, de fapt, ciocolata, dar, de îngrășare, de asemenea,.

Cum ar fi ciocolata într-adevăr funcționează pe siluetei noastre ?

Pentru a începe cu, numai una n-avem mâncare din lume ca daca mananci automat vei castiga in greutate te va. Toată cantitatea depinde de tine. În schimb, doar un aliment nu avem, ceea ce face ca trupurile noastre să pierzi în greutate.

 1. Doar pentru o salata mâncăm încă nu am de gând să piardă în greutate. Toate produsele alimentare compoziție depinde de ceea ce mâncăm și la masa următoare, atunci când ea vine după. Dacă mâncarea alegerea este bună, atunci pierde in greutate. Dar în zadar am mânca o mulțime de salata, dacă vom obține o jumătate de baton de ciocolată.
 2. Ciocolata este suma pe care le puteți mânca în condiții de siguranță. Trist, dar pierde în greutate în timpul nu este recomandat, deoarece 100g în aproximativ 540 de calorii și au o mulțime de. Deci, dacă e doar greutatea noastră vrem să-l păstrați, puteți mânca, dar să acorde o atenție.

Am folosit pentru a sfătui, dacă este ciocolata mananci, nu mananci, dar mereu cu cineva. Acest lucru este necesar pentru ciocolata de înaltă calorii de compensare la un nivel mai mic cu mâncare, deci, în general, nu, atunci e o problemă pentru corpul tau si nu vei avea timp înainte de a mi se face foame.

Personal, îmi place foarte mult crupe și am pus, de obicei, un cub sau 10g-t și frumos s-a topit în interior. Cel mai bun este, probabil, fructe Choco Lite viitoare să mănânce. Să spunem doar că nu am fost niciodată de ciocolată, așa că nu vreau să, dar uneori mi-o permit. Dacă zilnic 2 cub de la a nu mânca mai mult și de muncă sedentar, atunci nu există nici un rău.

Din păcate, asta te face mâncarea ta, pe cheltuiala de a merge, pentru că mai mult de ciocolată pe care le mananci, mai puțin gătite alimente puteți mânca pentru a menține greutatea. Asta-i ce ai de gând foame și ce faci pentru oameni de foame? Bine să mănânce, care nu ar fi o problemă,

pentru că toate sfatul meu este, dacă ți-e foame, trebuie să mănânci, dar din moment ce înainte de ciocolata ai mâncat atât de necesarul zilnic de calorii, pe deasupra, vei mânca acum.

cum influențează ciocolată asupra sănătății

cum influențează ciocolată asupra sănătățiiCiocolata mai mult ce mananci, cu cât îți dorești mai mult și mai mult te vei obișnui. Acest lucru foarte mult, a început creșterea în greutate și nu înțeleg de ce. Prefer sport ai grijă, mai degrabă decât de a opri consumul de ciocolată.

 • În concluzie, prin urmare, este de a fi de ciocolată pentru a mânca grăsime, dacă rata mergem, dar să piardă în greutate, uita-l.Eficientă în cazul în care dieta ciocolata? oamenii mă întreabă de multe ori. Răspunsul este: „Da! Dacă doar te uiți la ea ca o minte diferită, și în timp ce încă în formare.”
 • Desigur, nu este atât de simplu, și 6 decembrie-vine, atunci când magazinul este inundat cu ciocolata santas la război, desigur, că dieta magazin oameni gemând în fața ta: „mă mănânce, de asemenea,, dar iertarea dori asta!”. Mă întreb dacă ar putea fi atât de mult să mănânce ciocolată, până la sfârșitul anului ne umple de dezgust și greață se luptă putem face chiar acum pentru a topi de grăsime? Să se uite la!

Motivul pentru care Choco Lite numărul de mers pe jos – și nu doar practic, dar pentru el a fost în picioare doar câteva semne de ciocolata de calitate de ingerarea. O lungă perioadă de timp în urmă, când am fost un copil destul de un dinte dulce: vin Scoop Arthur sac pentru tot binele, fără discriminare de tip și cantitate. Apoi aspect de gri – nu, nu ciocolata! – proporționalitate inversă este gandit pentru a explora consumate de cacao, pasta de zahar, iar la vârsta indicator numere de creștere.

 1. Pe masura ce imbatranesc corpul tau simt din ce în ce mai sănătos stil de viață de dorința spirituală individuală, necesitatea de a reduce anumite consumul de alimente. Și aici e la alimente, să ne oprim pentru un moment.
 2. În opinia mea, există multe feluri de mâncare numit lucruri, care nu este mâncare, deoarece nu adaugă nimic de la viață. Numai aditivi inutile sau factor nociv, care este calitatea vieții afectată negativ.

Ciocolata în acest aspect (se presupune) nu contează este dăunătoare, deoarece – potrivit cercetării – boabele de cacao componente chimice între flavonoidokat găsim antioxidant efect asupra nivelului de colesterol din sânge reduce provoacă, poate îmbunătăți érbelhártyák funcționare, și efect bun asupra glucozei din sânge,

în timp ce formarea de cheaguri de sânge efecte inhibitoare a s poate fi. (Stiu, o mulțime de condiționată de modul, care ne face suspect de lucru un pic, dar nu se abtine!)Cu toate acestea, este fără îndoială un fapt dovedit că ciocolata ca aminoacizi,

 • printre care putem găsi celulele creierului transfer de informații helper numit dopamina molecula de precursor, care este ciocolata induse de
 • plăcere este responsabil pentru. (A fi fericit! – sau să Choco Lite asculte Bobby McFerrin nu vă faceți griji fi fericit! dreptul de număr.

Tot am venit, toate „tuc-tuc”-liber, departe de disco-sentiment-de. E doar o interpunerea, nimic de-a face cu specific ciocolata, dar m-am uitat acum sunt pe Youtube si asculta chiar acum!)

Este adevărat că fabrica de ciocolata

Este adevărat că fabrica de ciocolataDacă s-a dovedit științific că putem fi fericiți cu ciocolată, așa că de ce să nu se bucure de acest fapt? Avea sentimentul această idee acum s-ar putea merge la Internet, unde minunat titluri, au încercat să mă convingă că dieta ciocolata este la dreapta pentru a pierde in greutate.

„Șocant metodă: 4 săptămâni 10 kg dieta ciocolata…” – proclamat un titlu. „Dieta ciocolata – Aceasta jur că femeile franceze” – a apărut cu o altă veste bună. „Dacă nu poți rezista ciocolata, atunci aceasta dieta este pentru tine!

Nu numai pierderea in greutate, dar de Choco Lite sănătate poate avea un efect pozitiv asupra ciocolata.” – el a ținut un al treilea. În timp ce deja am consumat o farfurie întreagă de nuci bunatati.

Următorul pachet este rezoluția de auto-certificare și repede l-am văzut eu aceasta dieta de studiu.

 • Dieta: Cele mai recente cercetări arată că ciocolata are efect antioxidant este mai mare decât ceaiul verde, vinul roșu sau capsuni.
 • Acest conținut ridicat de antioxidanți, flavonoide, promovează digestia și de a încetini procesul de îmbătrânire.” – Ei bine, asta e minunat, putem merge mai departe.

„Ceea ce se poate realiza cu aceasta dieta? Pierdere în greutate, ajută la prevenirea cancerului, detensionare, deschideri atenție crește.” – Sunt mulțumit, trebuie să recunosc că fac progrese, și fiecare dieta de cercetare,

experiență de coaching, și mâncarea/corp/celulele pe lecții gravate nutrienți relații de acum trebuie să-l ștergeți din creierul meu, Choco Lite pentru că, ei bine, oameni buni, aici este solutia! Nu, dar de orez + piept de pui si broccoli! Nr. Noul mod de „Nuci căpșuni umple reprezentant!”

cât de repede se poate pierde in greutate pe dieta ciocolata

Apoi, în dimineața, palmă fața ei și se trezesc: nu vreau pe nimeni să vă înșele toate informațiile, care ciocolata-e foame de oameni pentru recensământ au fost mai mult de mediu. Inutile, pentru că în timp ce aprovizionarea meu a fugit afară, toate concepție greșită de a citi și a drenat celulele creierului meu, în timp ce ciocolata ideea este că de reîncărcare ar trebui să aibă, cel puțin, mai multe articole.Ideea este: un singur aliment există, care este consumat rapid de a pierde in greutate.

 • Eu nu am supt de grăsime, dacă ai zöldségen/salata trăim pe timp de un an! Pentru a pierde in greutate nu știu dacă o dietă specială va lasa pe noi
 • înșine + munca fizică (am tren). Fostul reduce energia corpului consumate cu măsură, și acesta din urmă crește consumul de energie al organismului.

Ambele deficit de energie în organism, care este o consecință a pierderii de greutate. Acest lucru pentru toată lumea.

 1. Nu este magie, nu fum și oglinzi, și acestea sunt faptele. Deoarece acest program este, pentru mulți, nu este confortabil, așa că am renunțat, și astfel încât acestea nu reușesc în timpul dietei.
 2. Problema este că toată lumea este în zona de confort în care doriți pentru a obține un rezultat. Și apoi, acum, imediat, cu minime (sau nu) consumul de energie fără. Oh, și, desigur, să fie toate că durabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here