Despre noi

Vrem să fim aliatul cel mai de încredere în căutarea sănătății și bunăstării.

Cum vă simțiți afectează fiecare zi prețioasă a vieții voastre. Linia de sănătate înțelege că, de aceea ne-am angajat să fim aliatul cel mai de încredere în căutarea sănătății și bunăstării.

Puteți depinde de noi pentru a oferi conținut de expert împreună cu grija autentică. Ambele vă vor sprijini, vă vor îndruma și vă vor inspira către cele mai bune rezultate de sănătate posibile pentru dvs. și familia dumneavoastră.

Linia de fund: Suntem umani, la fel ca tine. Știm că liniștea minții poate face diferența în modul în care vă simțiți. Așa că vom fi aici când aveți nevoie de noi.

Faceți cunoștință cu liderul care a ajutat la construirea companiei Carlysvoice în cel mai rapid site de informare privind sănătatea consumatorilor.

Carly deține o diplomă de master în nutriția umană și în fiziologia exercițiilor fizice.

Ea este, de asemenea, dieteticieni înregistrați.

Carly are o prejudecată pentru adevăr și își propune să ofere publicului informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii educate și informate în materie de sănătate.

Când nu îi ajută pe public să taie titlul de nutriție senzațional și dezinformarea difuzată de gazdele televiziunii medicale și de alți experți autoproclamați în domeniul nutriției, îi place să se considere ca o cunoscător de cafea.

Adresa noastră:

Bulevardul General Gheorghe Magheru 2-4

București 030167

România

Contactați-ne

A lua legatura