Politica DMCA

Aceasta este politica privind drepturile de autor oficial pentru MFVAIS referitoare la site-urile gestionate MFVAIS (fiecare un „site-ul“). Carlysvoice respectă drepturile celorlalți și ne așteptăm ca utilizatorii site-urilor și serviciilor noastre să facă același lucru. Această politică privind drepturile de autor interzice încălcarea drepturilor de autor ale altor persoane și este, de asemenea, politica noastră că putem să eliminăm, să suspendăm, să terminăm accesul sau să luăm alte acțiuni adecvate împotriva infractorilor repetate. De asemenea, putem elimina conținut care, la discreția noastră, încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Dacă vom elimina sau dezactiva accesul unui utilizator la site-urile sau serviciile noastre pe care le îndeplinea Legea cu privire la Digital Millennium Copyright Act (DMCA), cu siguranță, vom încerca să contacteze proprietarul, autorul sau administratorul fiecărui cont afectat pentru a putea depune o contranotificare în conformitate cu secțiunile 512 (g) (2) și (3) din această lege.

Misiunea noastra este de a conecta marile branduri din lume de ingrijire a sanatatii cu angajati, consumatori de asistenta medicala.

Aceste date includ adesea probleme generale de sănătate și probleme, informații despre produs, comentarii, ghiduri de cumpărare, specificații și recomandări personalizate. De asemenea, oferim informații despre cumpărarea de comerț electronic, cum ar fi prețurile, disponibilitatea și recomandările site-ului.

POLITICA NOASTRA PRIVIND O NOTIFICARE A DMCA:

Legea privind dreptul de autor digitală (DMCA) a trecut Congresul Statelor Unite pentru a proteja interesele titularilor drepturilor de autor în spațiul digital din interiorul Statelor Unite și nu la nivel internațional. Avem un grup amendă de avocat a drepturilor de autor în deplină cunoștință a legii privind drepturile de autor în mileniul digital (DMCA) și, prin urmare, ne permite o înțelegere aprofundată și completă a DMCA și pentru care se referă.

UTILIZAREA ȘI CONCLUZIA PROCESULUI CERINȚELOR CERERILOR:

Anunțurile de anulare a DMCA, din nefericire, sunt folosite ca o modalitate ușoară pentru multe companii de comercializare din SUA și / sau persoane fizice să primească informații protejate prin drepturi de autor care sunt extrase din site-uri web. Procesul este abuzat când oamenii încearcă să elimine conținutul și imaginile juridice perfecte. Eliminarea notificărilor DMCA poate avea implicații semnificative pentru prezența web a site-ului. Anunțurile de eliminare pot opri accesul la site, pot întrerupe sau întrerupe afacerea și pot duce la ștergerea comentariilor utilizatorilor și a feedbackului de pe site-urile lor. Cu aceste consecințe potențial grave în minte.

Politicile noastre privind drepturile de autor sunt limitate la dezvoltarea și monitorizarea legislației privind drepturile de proprietate intelectuală și problemele conexe în domeniul de competență noastre în India. Spunând acest lucru:

1) Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este de a răspunde la orice pretenție legitimă cu privire la conținutul serviciului în încălcarea drepturilor de autor sau a altor încălcare a proprietății intelectuale ( „Încălcare“), orice persoană care are legătură cu problemele din India și care reglementează dreptul indian. De asemenea, respectăm drepturile de autor și plângerile legitime ale entităților străine.

2) Dacă sunteți deținătorul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să-l, compania care intră în competența Indiei și simt că lucrarea este protejat de drepturile de autor copiate într-un mod care constituie încălcarea drepturilor de autor, care are loc prin intermediul Serviciului, o notificare scrisă trebuie să se refere în legătură cu „încălcarea drepturile de autor „și să includă în notificarea sa o descriere detaliată a presupusei încălcări. Poate fi responsabil pentru pagubele (inclusiv costurile și cheltuielile avocatului) pentru a denatura faptul că fiecare conținut încalcă drepturile de autor.

Cei care depun o notificare DMCA pentru materialele în care dețineți dreptul de autor, este important să se ia în considerare dacă modul în care materialul utilizat în utilizarea echitabilă, precum și faptul că DMCA se aplică numai legile Statelor Unite ale Americii, dar nu și celor din legea Unite Țară India. Nu vom elimina * conținutul sau imaginile doar pentru că a fost emis un anunț pentru eliminarea Codului Digital Millennium Protection Code (DMCA) pentru noi sau pentru oricare dintre furnizorii noștri de găzduire. Nu suntem o entitate în Statele Unite și nu intrăm în această jurisdicție. Dacă nu sunteți sigur că materialul este situat la sau pe site-urile noastre încalcă vă informa că acesta poate fi răspunzător pentru daune (inclusiv costurile și onorariile avocaților). În cazul în care acestea denaturează în mod semnificativ faptul că materialul sau activitatea încalcă și au jurisdicție indiană – și avem și dorim să colectăm aceste daune. Abuz sau amenințări cu încălcarea legii privind drepturile de autor în mileniul digital (DMCA) Notificările sunt luate foarte în serios, încă o dată, Congresul Statelor Unite a adoptat Digital Millennium Copyright Act (Digital Millennium Copyright Act) pentru a proteja interesele titularilor de drepturi de autor legitime spațiu digital localizat în Statele Unite.

Grafică:

Folosim doar surse autoritare. Nu planificăm, nu presupunem sau nu evaluăm grafica. Noi creăm lucru numai din ceea ce știm. Producem diagrame cu perspective vizuale adecvate pentru a oferi o afișare precisă a datelor. Nu împărțim sau schimbăm date pentru a le adapta nevoilor vizuale.

IMAGINI:

Toate imaginile care apar pe site-ul nostru sunt 100% licențiate și / sau deținute de asociații noștri (fotografi / designeri grafici). Toate drepturile asupra imaginilor sunt protejate de legile internaționale privind drepturile de autor. Nu modificăm sau manipulăm digital conținutul fotografiei în nici un fel.

OPORTUNITĂȚI, PROFITURI, ASIGURĂRI:

Nu folosim prostituția, epitetele rasiale sau alte răutate ofensive.

UTILIZAREA ALTE MATERIALE:

Orice scriitor care raportează și scrie o poveste trebuie să folosească conținut original, limbă și frază 100%. Noi nu plătim, ceea ce înseamnă că noi nu preluăm munca altor oameni și nu lăsăm-o ca a noastră.

INTERESELE FINANCIARE:

Orice conținut și / sau angajați care scriu sau editează periodic știri de afaceri sau financiare trebuie să evite întotdeauna orice conflict de interese sau apariția oricărui conflict de interese în legătură cu îndeplinirea acestor îndatoriri. Din aceste motive, acești angajați trebuie să dezvăluie toate legăturile care pot fi între producătorul produsului, furnizorului sau furnizorului de servicii atunci când scriem despre produsul sau serviciul. Descoperim această legătură materială cu o înregistrare a acestor acte.