DMCA

Informațiile prezentate pe carlysvoice.com aparțin domeniului public. Aceasta înseamnă că poate fi distribuită și copiată liber – dar vă rugăm să includeți un link către site-ul nostru și să recunoașteți ODPHP ca sursă.

Unele imagini de pe carlysvoice.com sunt în domeniul public și pot fi refolosite în mod liber. Aceste imagini includ, în general, diagrame, tabele și grafice care reprezintă seturi de date guvernamentale. Cu toate acestea, utilizăm și ilustrații, fotografii și alte resurse care au contribuit sau au obținut licență de la surse private, companii sau organizații care pot fi protejate de legile privind drepturile de autor. Dacă nu este clar dacă o imagine este în domeniul public, vă rugăm să ne contactați pentru informații despre sursa imaginii în cauză.

Materialele descărcate de la ODPHP și Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) din S.U.A. nu pot fi utilizate pentru a denatura în mod greșit agenția sau pentru a sugera că ODPHP sau HHS acceptă orice produs, serviciu sau activitate comercială sau privată.