Instruire? Nu am timp!” – cea mai mare autoamăgire! Managementul timpului – cheia! Organizează-ți zilele!

0
3/5 - (1 vote)

Indiferent dacă obiecivul tău este să renunți la exces sau să obții un corp musculos în formă, antrenamentul cardio este o ptarte importantă din rutina ta de antrenament. Arderea eficientă a grăsimilor pentru a vărsa excesul de kilograme. Aflați ce înseamnă managementul timpului! Planul de antrenament se încadrează în rutina ta zilnică!

Indiferent dacă obiectivul tău este să renunți la exces sau să obții un corp musculos în formă, antrenamentul cardio este o parte importantă din rutina ta de antrenament. Pentru a obține efectul de ardere a grăsimilor, aveți nevoie de cel puțin 40 de minute de antrenament intens pe zi. Puteți chiar distribui acest lucru pe parcursul zilei.

„Pregătire? Nu am timp!”

Ai puțin timp să te miști cu activitățile zilnice, cu familia, cu munca, dar ai decis că vei avea grijă cu adevărat de corpul tău? Gândește-te la ziua ta, organizează-ți programul și află mai multe despre antrenamentul tău.

Dacă obiectivul tău principal este să-ți pierzi excesul de greutate, antrenamentele cardio sunt cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci după o dietă.

Aveți nevoie de o medie de cel puțin 40 de minute pe zi pentru a vă menține ritmul cardiac în limita arderii de grăsime. Puteți face acest lucru de 4-5 ori pe săptămână. Desigur, această frecvență depinde și de circumstanțe. Prin aceasta te referi la compoziția corpului tău, la excesul la care vrei să renunți sau la termenul pe care trebuie să-l obții în forma dorită.

Dimineața, faceți acasă pe bicicleta pentru 40 de minute pe stomacul gol, iar cândva după 20 de minute în plus după-amiază, aveți deja o oră de antrenament pe zi. Cu această metodă și dietă vă este garantat să slăbiți!

Trucați-vă timpul! Nu te lăsa!

Magia de 40 de minute se datorează faptului că, potrivit cercetărilor, în medie, după o lungă perioadă de exerciții energice, corpul tău trece la un mod valoros de ardere a grăsimilor.

Există mai multe moduri în care poți face acest lucru.

Poate fi util să ai o bicicletă pentru acasă sau un alt antrenor eliptic, banda de alergare sau un pas cu pas pe care să-l poți antrena cu suficientă viteză. Pe vreme bună, poți chiar să mergi la jogging sau la bicicletă. Ideea este să te miști.

Ridicați-vă cu o jumătate de oră devreme și faceți 20 de minute de exercițiu. Ești pe cale să începi ziua mai energic. Încercați, nu veți fi obosiți după asta, dimpotrivă. Atunci pot veni lucrurile bune. La sfârșitul zilei sau în timpul zilei, mai trebuie 20 de minute pentru a finaliza restul de 20 de minute de antrenament.

Managementul timpului – Organizează-ți zilele! Acesta este un antrenament pentru tine!

Dacă faceți primul antrenament pe stomacul gol dimineața, ar trebui să consumați o porție de Carnitină înainte de a bea BCAA TST înainte și în timpul zilei, astfel încât nivelul glicemiei să nu scadă și mișcarea dvs. să fie mai ușoară. Și atunci puteți lua micul dejun bogat în proteine.

În timpul zilei, seara, asigurați-vă că aveți cel puțin 2 ore între cardio și masa anterioară. De asemenea, puteți lua arzătorul de grăsime curent cu 15-20 de minute în avans, în timp ce vă consumați băutura cu aminoacizi. Apoi bea un agitat de proteine. Dacă acest timp este aproape de culcare, vă puteți simți liber să o asociați cu pudra proteică de absorbție lentă.

Folosiți-l pentru a vă adăuga timpul de antrenament!

Așadar, la sfârșitul zilei, asigurați-vă că aveți cantitatea minimă de timp de antrenament, împreună cu mesele dvs., astfel încât de câteva ori vă deplasați să fie cu adevărat eficiente.

Rețineți că acest lucru nu înseamnă că rar faceți jog pentru următoarele 10-15 minute în timpul zilei sau bicicleta la magazin și se adaugă. La fel cum trebuie să luați în considerare aceste intervale mai scurte ca pe un antrenament separat, va fi eficient doar dacă vă puneți acolo.

Vârfurile de vârf lucrează și femei și fete în afara curselor. Vedeți videoclipurile cu privire la practicile care sunt puse în aplicare în viața de zi cu zi.

PeakGirls – Vivien NémethAflați mai multe despre cum să fiți mai frumoși pe pagina noastră Google+!

1797 vizualizări Formare stil de viață, Plan de antrenament, Managementul timpuluiCitire conexăAm colectat câteva articole conexe pentru tine!Aceste produse sunt doar pentru dumneavoastrăProduse recomandate de la Peak ShopEști important pentru noi!Suntem aici dacă ne scrii!Adresa de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu.

Notifica-ma despre actualizari la acest post!

Mónika Mező. Sunt liderul Vârfului din Ungaria. Folosesc produsele Peak de 16 ani. Lucrez cu sportive de sex feminin, modele de fitness și industria suplimentelor alimentare timp de 16 ani. Cunosc cele mai bune produse Peak în Ungaria, deci sunteți în cel mai bun loc pentru a vă atinge visele!

Chiar dacă faceți antrenament, încă dormi prost?

Care sunt efectele negative ale antrenamentului târziu asupra somnului? Antrenamentul este pentru tine, nu pentru antrenament! Nu exagerați obiectivul, observați că antrenamentul este o relaxare pe care o puteți face mai mult decât ieri, pentru că o faceți singuri! O mică greșeală care pierde simțul antrenamentului Fă exerciții fizice în mod regulat și ai grijă la dieta ta, dar nu aștepți rezultatele așteptate? Atunci poate exista o greșeală în exercițiu! Misiunea noastră este de a face consumatul ion de suplimente nutritive parte a culturii noastre.

Buletin informativ săptămânal

Cereți-i Mónika Mező, șefa de la Vârf pentru știri unice aici!

Datele dvs. vor fi tratate în strictă încredere în conformitate cu Politica de confidențialitate și GTC.

Descărcarea materialului de studiu sau solicitarea unui eșantion de produs va include înscrierea la buletinele informative utile Peak, la care vă puteți dezabona oricând.

Despre companie

 • A lua legatura
 • Amprenta
 • Declarație privind confidențialitatea și GTC
 • Declarație de confidențialitate
 • Oportunitate de carieră

Plata și livrarea

 • Informații privind transportul
 • Plata cardului de credit prin sistemul OTP Bank
 • Plata cu voucher Elizabeth
 • Plătiți prin PayPal

Informatii utile

 • Sistem de fidelizare maximă
 • Ne-ai spus despre noi!
 • Data de expirare a produsului dvs. Peak
 • Baza de date cu ingrediente active
 • Dacă rămâi blocat pe site, iată ajutor!

tonifiere dietă rețetă dietă rețetă prăjitură dulciuri dietă dietă pierdere în greutate antrenament proteină praf mămică model de fitness pierdere în greutate slăbire alergare motivație vârf fată sport ardere grasime pierdere de grăsime schimbare stil de viață

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here