Modalități Titan Gel de a îmbunătăți viața sexuală

0

Modalități Titan Gel de a îmbunătăți viața sexualăO intrebare mereu roade oameni de peste tot din lume: cum să dureze mai mult în pat? Pentru noi femeile, întrebarea nu apar niciodată, dar pentru băieți este ceva care Titan Gel ar putea pune în discuție propria securitate în termeni de virilitate. Adevărul este că ejacularea prematura se întâmplă, iar noi nu sunt complet neputincioase în fața acestui fenomen.

În absența unor probleme medicale

În absența unor probleme medicalepentru care, probabil, cel mai bine este să contactați un urolog sau un psiholog), este, de obicei, o întrebare care urmează o abstinenta, sau primele momente în care ai un raport complet. Dar rolul de noi, femeile pot fi critice.Sunt cei care-l pune la o parte, alături de partenerul tau, ca o cruce roșie asistentă medicală, și asta nu e bine, tocmai pentru că nu este de un real ajutor.

În fapt, ea poate împiedica pe om și mai mult. Și atunci ce să fac? Dacă nu doriți să urmați seminarii de sex tantric (care, desigur, cu toate acestea, optime), aveți posibilitatea să urmați anumite sfaturi:

  • Cum să dureze mai mult în pat: cum de a alege prezervativul asta-i drept. Alegerea prezervativului este esențială, nu numai pentru că reprezintă o barieră împotriva bolilor cu transmitere sexuală și sarcinile nedorite, dar pentru că ne face să ne simțim mai în largul lor.
  • Pentru a se asigura că el ajunge la orgasm prea repede, în piață există, de exemplu, conservanți bromurate flame – încetinire – care sunt de fapt ignifuge pentru el și interesant pentru noi, și de a lucra mult.
  • Dacă aveți doar un profilactic tradiționale, puteți utiliza două, dacă problema este de hipersensibilitate. Exact cum a spus Michelle și Jim din „American Pie”, câștigătoare inima lui și a lui organ sexual.

Cum să dureze mai mult în pat: vom repeta peste tot din nou. Știi, când ai căzut de pe cal, cel mai important lucru este să ne refacem șa. Și cu sexul nu există nici o diferență foarte mare. Deci, după o relație cu ejacularea precoce, vă puteți gândi de a face din nou imediat după. Acest lucru are avantajul de a da încredere pentru partenerul tau, care, la acest moment, nu veți auzi inutil din punct de vedere al bărbăției.

 Cu toate acestea, păzește-te

Cu toate acestea, păzește-tenu toată lumea poate face imediat, din cauza perioadei refractare. Apoi putem ajuta cu un nou preludiu, sex oral, sau poate stimulare a prostatei. Cu toate acestea, acesta din urmă nu toate. Cum să dureze mai mult în pat: importanța preliminare. Lupta împotriva ejaculare prematura aceasta înseamnă, de asemenea, by-pass.

  • Acest lucru vă poate ajuta să nu te simți vinovat despre partenerul tau.

Cu preliminariile putem ajunge la primul orgasm inainte de penetrare real, de exemplu, stimularea, masturbare, în timpul sau chiar doar cu sex oral – și acest lucru ne va ajuta pentru a ajunge la un al doilea orgasm foarte repede, atunci când va fi penetrat.

Cum să dureze mai mult în pat: dreptul de poziții. Există poziții care, mai mult decât oricare altul, de a promova orgasm la bărbați. Nu există nici o problemă, de exemplu, cu misionarul sau cowgirl tradiționale, dar totul se schimbă cu invers cu susul în jos pentru că penetrarea este mai adâncă și apoi orgasmul vine mai întâi. Același lucru poate fi spus de sex stilul cainelui, in timp ce puteți da gratis la lingura.

Cum să dureze mai mult în pat: ia pauze

Cum să dureze mai mult în pat: ia pauzeÎmpotriva ejacularea precoce poate ajuta să ia pauze în timpul sexului, poate chiar să-și schimbe poziția.

  • Acest lucru facilitează ruperea unui ritm continuu, care duce rapid la orgasm.
  • Sunt cei care sugerează chiar o ușoară presiune pe glandul, dar în timp ce se poate dovedi a fi eficiente, este mai bine să nu se joace prea mult cu statele.

Mai ales în anumite situații delicate, de asemenea, deoarece unele dintre ele ar putea scăpa de o parte, iar partenerul ar putea fi rănit.

La maxim, dacă doriți pentru a reduce temperatura de unele furuncule, și în timpul pauzelor, puteți dedica la jucării, cum ar fi gâdilat, sau – dar numai dacă nu-ți place partenerul tau – întoarce-te la discursul de stimulare a prostatei (dar, desigur, fără să-l simt violat, delicatetea este primul lucru de a păstra în minte, în plus față de acordul de gest).

Înainte de a continua, vreau să-ți dau un cadou. Dacă doriți o mulțime de tehnici practice, ușor de aplicat, rezista mult mai mult in pat există un Raport Gratuit de așteptare pentru tine, Raportul „Cum să dureze Mai mult”. În inconștientul colectiv, actul sexual este, în cele Titan Gel mai multe cazuri, cunoscut ca un sprijin de performanță și în care să aibă succes.

Această atitudine ne duce să trăiască sexualitatea separat de noi înșine și de la partenerul nostru, care la acel moment este lângă noi. Ne-am pierdut mai bine, pentru că cu toate acestea anxietate, nu putem gust de ceea ce se întâmplă cu adevărat în patul nostru, care poate fi nimic scurt de uimitoare și minunate.

Mulți gânditori, oameni de știință și înțelepți

Mulți gânditori, oameni de știință și înțelepțiau afirmat că sexul, dacă este trăit în sensul său adevărat, ar putea fi ușa de fericire. Poate deveni, de asemenea, cu toate acestea, ușa de la întuneric a sufletului, dacă este trăit cu tabuuri, temerile, preocupările și prejudecăți. În cele ce urmează, sunt doar cateva mici sfaturi care va face

fericirea multe cupluri și partenerilor care doresc pentru a avea o viata sexuala implinita, descoperind prin sexualitate, o dimensiune de bine-fiind complet noi:

  • Mai întâi de toate, încercați să se ocupe cu momentul în care am vrea cu bucurie și sănătos luminozitate, cu care se confruntă și depășirea mii de temeri și incertitudini care domina în anumite momente.
  • Pentru a rezista mai mult in actul sexual este foarte important de a respira profund, du-te „din interior”: inspirați, mai întâi în partea de jos a abdomenului, apoi în abdomen, în cele din urmă umplerea plămânilor, și expirați încet, eliberând în aer.
  • Face acest exercițiu fără efort pentru un pic de timp până când simți că întreaga ta ființă, se întinde. Urmărește conștient acțiunea de inhalare și expirație și relaxați-vă mai mult și mai mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here