Pro Long System – Ghid complete 2018 – pret, recenzie, forum, pareri, prospect – functioneaza? Romania – comanda

0
Rate this post

Pro Long System - Ghid complete 2018 - pret, recenzie, forum, pareri, prospect - functioneaza? Romania - comandaAceasta procedura chirurgicala are scopul de a crește lungimea penisului. În aceeași intervenție chirurgicală este adesea efectuată o lipo-penoscultura de marire a penisului prin metoda de purificare de grăsime „Puregraft”. Nu pot fi asociate cu alte tehnici, cum ar fi vibro-liposculptura mai mică de plastic piele penoscrotale (corectarea penisului palmate) și extinsă non chirurgicala a glandului („umplere” a glandului”).

Secțiune printr-un laser de ligament suspensiv de penis. A ligamentului de supraveghere a penisului este structura profundă care unește partea interioară a penisului la osul pubian. Secțiunea de rezultate într-o „alunecare” înainte de partea interioară a penisului, cu creșterea consecutivă a duratei de partea exterioară, partea vizibilă. Gradul de alungire pot fi obținute depinde în mare măsură de coerența acestui ligament. În fapt, nu există o relație de direct proporțional: cu cât ligament suspensiv este dezvoltat, cu atât rezultatele în ceea ce privește creșterea în lungime. Din păcate, nu este posibil să se cunoască consistență de fiecare ligament înainte de operație, deoarece este situat profund (palpabil), și este în mare parte ascuns de la osul pubian (prin urmare, nu sunt vizibile cu ultrasunete, având în vedere că ecografie nu se extinde dincolo de țesut osos Ghid complete 2018). www.ProLongSystem.ro

Pro Long System Pret -50%

Pro Long System prospect – funtioneaza?

Pro Long System prospect - funtioneaza?În plus, ca și în alte regiuni ale corpului, există o anumită variabilitate în consistență de la persoană la persoană, ceea ce face dificil de a face predicții înainte de operație. În general, Pro Long System prospect creșterea obținute cu această metodă poate varia de la 2 la 4 cm, vizibile atât în stare flască, care a variat mai mică în erecție (depinde de la individ la individ). O predicție a crește în care pot fi obținute poate fi făcută prin măsurarea cele mai superficiale parte a ligamentului de supraveghere functioneaza (doar partea vizibilă) prin efectuarea o scanare cu ultrasunete, și compararea rezultatelor cu datele statistice aflate la dispoziția noastră, și, mai presus de toate, cu experiența chirurgului.

Pro Long System Pret -50%

Din punct de vedere tehnic, secțiunea ligamentului de supraveghere a penisului este destul de ușor și nu implică dificultăți deosebite. Cu toate acestea, este important să se acorde cea mai mare atenție, mai ales la sectiunea de partea care este mai profundă, din cauza apropierii de structurile dorsal neurovascular al penisului. În acest sens, am adoptat o diodă laser controlat de la calculator de ultima generatie prospect. Laserul este un instrument de tăiere foarte precis, care vă permite să reducă la minimum pierderea de sânge și de durere, se taie și sears, în același timp, și scurtează timpul de vindecare. Utilizarea laserului este extinsă la toate nivelurile de chirurgie, cu beneficii evidente în rezultatele și timpul de vindecare post-chirurgicale rezultate, care sunt semnificativ reduse în comparație cu metodele tradiționale Ghid complete 2018.

Sutura introflettente anti cicatrice contracție (ligament suspensiv). Adevărata noutate a acestei intervenții, această variantă de tehnică chirurgicală ne-a permis să facă vizibile și durabile rezultate functioneaza. Până acum câțiva ani, pentru a preveni cicatrice contracție de post-operatorie a ligamentului de supraveghere a penisului a fost folosit ca un distanțier din silicon, dar prezența de diverse efecte secundare (dureri in timpul actului sexual, mișcare accidentală, serom, infecție, corp străin, etc…) el ne-a sfătuit să schimbe tehnica, optarea pentru o intervenție chirurgicală, care este complet natural. www.ProLongSystem.ro

Pro Long System recenzie, pareri, forum, comentarii

Pro Long System recenzie, pareri, forum, comentariiAceastă metodă de chirurgie plastică se realizează la sfârșitul de secțiune cu laser a ligamentului de supraveghere a penisului, cu scopul de a permite o alungire contextul pielea care acopera organ de sex masculin pareri, care, altfel, ar fi prea scurt.

Acest lucru este punct de vedere tehnic pentru a efectua o plastie V-Y, sau cu alte cuvinte o incizie care are inițial o formă sau un V întors cu susul în jos, Pro Long System recenzie și la sfârșitul intervenției devine un Y cu susul în jos forum. Utilizarea unei diode laser permite o mai mare precizie în incizie, mai puțin sângerare și mai puțin stres asupra țesutului, cu rezultatul practic de a accelera vindecarea ranilor comentarii. La sfârșitul intervenției, va efectua suturi estetice puncte, resorbabile sau suturi care va cădea în mod spontan după 15 și 20 de zile.

Pro Long System Pret -50%

Această procedură are o durată de viață de o oră și se realizează sub anestezie locală cu sedare sau anestezie regională în funcție de asocierea cu alte metode. De descărcare de gestiune, ca și cu toate celelalte proceduri care sunt utilizate forum, are loc în aceeași zi. Utilizarea laser chirurgical limitează foarte mult durere post-operatorie, ușor de controlat cu frecvente analgezice comentarii.

La persoanele cu un pad grăsime în suprapubiană abundente și evident, pielea de pe pubis poate depăși includerea pielea de pe penis, Pro Long System pareri iar rezultatul este un organ vizual pare mai scurt decât este în realitate recenzie. Această condiție poate apărea nu numai cu excesul de greutate oamenii („penisul ascuns” sau, în cazuri extreme „penis îngropat”), dar, de asemenea, la persoanele cu greutate normala sau chiar subponderali, și este cauzată de caracteristicile individuale ale zone ale adipos acumulare. www.ProLongSystem.ro

Pro Long System pret, cumpara – in magazin

Pro Long System pret, cumpara - in magazinÎn astfel de cazuri, procedură electivă constă în „vibro-lipoaspiratie suprapubiană”, Pro Long System pret o metoda de aspirație chirurgicală de grăsime pubian folosind canule subțiri cu un mecanism vibrator, care permite, înainte de dizolvare, și apoi ulterioare aspirație de excesul de grasime.

Metoda vibratoare este impus de faptul că țesutul adipos de sex masculin are caracteristicile de mai mare consistență decât femelele, ușor de îndepărtat, folosind cele mai tradiționale liposuctie. Această procedură vă permite să aplatiza aplatizarea zonei inferioare, rezultând într-o creștere vizual lungimea penisului, care în realitate nu este direct implicat în intervenție. Este efectuată sub anestezie locală, rahidiană sau generală cumpara, în funcție de dacă tu a alerga în mod individual sau în asociere cu alte tehnici in magazin.

Pro Long System Pret -50%

Din punct de vedere tehnic, există două mici incizii pe părțile laterale ale zonei să fie tratate, prin care se introduce o canulă subțire care vibrează înainte de a se dizolvă cumpara, apoi se aspiră excesul de grasime. Durata procedurii depinde de cantitatea de grăsime îndepărtată, cu o medie timp de aproximativ 40 de minute. În cele din urmă, se aplică un bandaj de compresie pret, care poate fi purtat fără dificultate timp de aproximativ 20 de zile. Descărcarea de gestiune este, în aceeași zi, atât de singur pas, care este asociat cu altr3 metode.

Laserplastica cutanate corecție a penisului webbed (chingi penoscrotale). În unele cazuri, punctul de inserție a pielii scrotului cu penisul este situat de-a lungul penisului în sine și nu de bază in magazin, ca de obicei. Acest anatomice condiție provoacă un fel de „aripă de liliac” din pielea de pe partea din spate a penisului, ceea ce duce la o imperfecțiune care reduce vizual lungimea totală a penisului. www.ProLongSystem.ro

Pro Long System Romania – comanda

Pro Long System Romania - comandamagnitudinea de rezultatul obținut în lungime este derivată în mare parte din dimensiunea a ligamentului de supraveghere a penisului, care a spus ca nu este pe deplin vizibil înainte de procedura chirurgicală. Cu toate acestea, Pro Long System Romania o estimare credibilă a crește obținute poate fi făcută prin măsurarea cele mai superficiale parte a ligamentului de supraveghere (doar partea vizibilă) cu ajutorul ultrasunetelor și compararea rezultatelor cu datele statistice aflate la dispoziția noastră, și, mai presus de toate, cu experiența chirurgului. Această scanare este întotdeauna realizată în studio în timpul vizitei. Din punct de vedere statistic, creșterea obținute cu această metodă poate varia în majoritatea cazurilor de la 2 la 4 cm, vizibile atât în stare flască, care a variat mai mică în erecție (depinde de la individ la individ Ghid complete 2018). Sutura introflettente anti-retracție face rezultatul final, fără a fi nevoie de implantarea distantiere, sau de a folosi post-operatorie instrumente sau metode de tracțiune (prelungitoare, vid, jelquing).

Ligamentul care este secționat este extern la nivelul penisului, într-o zonă liberă de structuri vasculare sau nervoase. Interiorul penisului, care conține vase, nervi și structuri de montaj, în fapt, nu este afectat de procedura chirurgicala. Vorbim de „marirea penisului”, dar, în realitate, penisul este foarte puțin afectat de intervenția comanda, numai deconectat de la osul pubian pentru a permite o alunecare înainte, și apoi închis din nou Romania.

Acesta este motivul pentru această operație, dacă, repet, efectuate de către expert în mâini, este de a fi considerat absolut sigur și fără risc. Complicațiile cele mai frecvent observate, cu toate acestea, în scopul de de 2% din cazuri, constau din desutura accidentale, chirurgicale, leziuni, infecții superficiale hematom, post-chirurgical serom, toate evenimentele ușor controlabile comanda. Calitatea de cicatrizare, amintiți-vă că pentru a fi un fapt unic pentru individ, este responsabil pentru aspectul de cicatrice reziduale, de asemenea, bine camuflat de creștere a părului pubian. Pentru a facilita mascare, vom folosi o metodă de chirurgie plastica cu sutura intradermică absorbabile. www.ProLongSystem.ro

Pro Long System Pret -50%

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here