Sfaturi pentru a lua grijă Heart Tonic de inima

0

Sfaturi pentru a lua grijă Heart Tonic de inimaHipertensiunea arteriala este cea mai frecventa boala în țările dezvoltate. Este o îmbunătățire continuă sistoličke (≥140 mmHg), dijastoličke (≥90 mmHg) sau ambele valori ale tensiunii arteriale în repaus. Cea mai frecventa este hipertensiunea arterială, care nu Heart Tonic stiu cauza (primare sau esențiale), și este în 85 la 95 la suta din cazuri. Patrimoniul este, desigur, un factor provocator, dar mecanismul exact este ambiguă.

Hipertensiunea arterială în cazul în care știm, cauza este cel

Hipertensiunea arterială în cazul în care știm, cauza este celHipertensiune poti avea de mai mulți ani fără nici un simptom. Daca este lasata netratata, aceasta crește riscul de probleme grave de sănătate, cum ar fi atac de cord si accident vascular cerebral. Hipertensiune arterială este mai frecventă la bărbați în evul mediu Heart Tonic timpuriu. La femei creșterea tensiunii arteriale apare mai ales dupa menopauza. https://www.carlysvoice.com/heart-tonic/

Persoanele care nu au fost activi fizic sunt mai predispuse la fel de crescut srčanoj frecvență:

  • Care este frecvența cardiacă este mai mare, inima trebuie sa lucreze mai greu cu fiecare kontrakcijom, respectiv, și forța în artere, întărește. Fumatul crește tensiunea arterială, în timp ce substanțele chimice din tutun poate cauza deteriorarea pereților interiori ai arterelor. Din aceasta cauza, arterele poate fi redus, ceea ce va duce la hipertensiune arterială.
  • Pentru că prea mult sodiu (care de multe ori derivate din sare obisnuita) in dieta, corpul poate rămâne lichid, și poate crește tensiunea arterială. Potasiu ajută la echilibrarea cantității de sodiu din celule. Dacă mâncarea nu ai suficient potasiu sau suficient de ea, nu ne putem salva, sangele se va acumula prea mult sodiu.
  • După un timp, consumul excesiv de alcool poate afecta inima. Nivelurile ridicate de stres pot temporar, dar în mod substanțial, creșterea tensiunii arteriale. Dacă sunteți încercarea de a te relaxa, excesivă, consumul de alcool si Fumat, va exacerba numai probleme cu tensiunea arterială ridicată. Unele boli cronice pot, de asemenea, crește riscul de hipertensiune arterială.
  • Acest: colesterol ridicat, diabet zaharat, boli de rinichi și sindromul de apnee în somn. Hipertensiune arterială este de obicei asimptomatică până la complicații dezvolta în organele țintă, cum ar fi inima, creierul, ochii și rinichii. Cele mai frecvente simptome ale tensiunii arteriale, amețeli, omaglice, înroșirea feței, dureri de cap, Heart Tonic oboseala, scurgeri de sânge din nas sau nervozitate. Hipertensiune arterială severă poate provoca grave cardiovasculare, neurologice, renale și simptome oculare.

Tensiunea arterială este de obicei măsurată la

Tensiunea arterială este de obicei măsurată ladomiciliu samomjerenjem sau în timpul următoarei audit. După atingerea al douăzecilea an, ar fi bine să se măsoare tensiunea arterială de cel puțin fiecare al doilea an.

  • Ca tensiunea mai mare, și mai este lasata netratata, apare, prejudiciul va fi mai mare. Hipertensiunea arterială poate provoca rigidizarea si ingrosarea arterelor (ateroscleroza), care poate duce la atac de cord, accident vascular cerebral sau alte complicații.

Poate slăbi, de asemenea, vasele de sânge și vine la extinderea și apariția de anevrism. Dacă anevrismul se rupe, viața poate fi amenințat. Cum de a face inima pumpalo creșterea tensiunii arteriale în vasele de sânge, inima musculare zadeblja.

 În acest caz, cu efortul de pompare a sângelui

În acest caz, cu efortul de pompare a sângeluiHipertensiunea arterială poate duce la ingustarea arterelor care duc sângele la rinichi, dar deteriorarea capilarele din rinichi, ceea ce poate duce la acidoză cronică a bolii. În cazul în care sub efectul pe termen lung al hipertensiunii arteriale este o ingrosare, îngustarea sau rupere a vaselor de ochi poate duce la pierderea vederii. Dacă aveți hipertensiune arterială, cu atat mai mare probabilitatea că va trebui să-și sindrom metabolic.

Acest sindrom este un grup de tulburări metabolice, care include: creșterea circumferinței taliei, trigliceride crescute, scăzute lipoproteine cu densitate mare (HDL), sau colesterolul bun, hipertensiune arterială și un nivel ridicat de insulină. Mai multe componente, cu atât mai mare riscul de a dezvolta diabet zaharat, boli de inima si accident vascular cerebral. Nereglementat hipertensiune arterială, de asemenea, afectează capacitatea de gândire, memorie și învățare.

Tensiunea arterială este măsurată folosind senzori de presiune, si normal luăm în considerare cantitatea de aproximativ 120/80 mmHg. Ambele valori očitane tensiunii arteriale importante. Cod predhipertenzije presiune sistolică variază între 120 și 139 mm Hg sau o presiune diastolică este între 80 și 89 mm Hg. Predhipertenzija în timp se deteriorează.

 Izolat sistolička hipertensiune arteria

Izolat sistolička hipertensiune arteriaCel mai comun tip de hipertensiune arterială la persoanele în vârstă de 50 de ani, dacă presiunea diastolică este egală sau mai mică de 90 mmHg și o presiune sistolică mai mare de 140 mmHg. Înainte de a stabili diagnosticul de hipertensiune arterială, medicul este de natură să măsoare presiunea de mai multe ori într-o anumită perioadă de timp.

Motivul este că tensiunea arterială în mod normal, variază în timpul zilei și, uneori, în timpul examinării medicale. Această condiție se numește hipertensiune de halat alb:

  • La toți pacienții scopul tratamentului este reducerea tensiunii arteriale la valori <140/90 mmHg. Care pot afecta foarte mult la reducerea tensiunii arteriale este o schimbare de obiceiuri de viață. Există un mod de a manca pentru hipertensiune arterială, în care accentul este pus pe fructe, legume, cereale integrale și produse lactate cu conținut scăzut în grăsimi și sare.
  • Tu ar trebui să ia în considerare o mulțime de potasiu, care ajută la prevenirea și controlul tensiunii arteriale crescute. Dieta ar trebui să fie cunoscute pe scară largă, mai puține grăsimi saturate. Activitatea fizică regulată poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și controla greutatea.

Tu ar trebui să facă unele activități fizice

Tu ar trebui să facă unele activități fizicecel puțin 30 de minute pe zi. Dacă aveți kilograme în plus, pierde câteva poate scădea tensiunea arterială. Akoholna băuturi ar trebui să fie consumate moderat. Stop Fumat! Nicotina daune peretii vaselor de sange si accelereaza rigidizarea arterelor (ateroscleroza).

Uneori, aceste modificări nu sunt suficiente și de multe ori este necesar de medicamente pentru scaderea tensiunii arteriale. Printre liječenim hipertoničarima boala coronariana este cea mai frecventa cauza de deces, în timp ce ishemični și hemoragic accident vascular cerebral de multe ori afectează consecințele insuficientă liječene hipertensiune arterială.

În orice caz, bun reglarea tensiunii arteriale, previne dezvoltarea si progresia de cele mai multe complicații și prelungi speranța de viață. Dacă tensiunea arterială rămâne constant ridicată, și cu utilizarea simultană a trei tipuri diferite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here